Over ons
Elektrotechniek van Ee

Bouwen aan mooie elektrotechnische projecten over de volle breedte van de markt; dat was het streven toen Chris van Ee in 2007 Elektrotechniek van Ee oprichtte. Een streven dat uitgroeide tot een elektrotechnisch bedrijf met meerdere vakkundige elektriciens.

Kunnen wij u ergens
mee helpen?
Neem contact op met
Chris van Ee

Groei

De eerste jaren installeerde Chris van Ee zelfstandig. De vraag groeide en de projecten werden groter en complexer. In 2013 diende de eerste medewerker zich aan. In de jaren die volgenden maakt het bedrijf een mooie groei door. Ook het aantal medewerkers groeide tot een compleet en vakkundig team.

Volledig dienstenpakket

Elektrotechniek van Ee biedt een totaalpakket op het gebied van elektrotechnische installaties. Wij installeren technische installaties van particuliere woningen maar gaan ook complexe installaties van grotere panden niet uit de weg. Onze projectpagina toont u de diversiteit in projecten en werkzaamheden.

Naast het leveren en installeren van de installaties kunt u ook rekenen op een goed advies en doordachte, praktische werkwijze. Niet voor niets worden we bij veel projecten ook betrokken bij het elektrotechnisch tekenwerk. Het tekenwerk wordt uitgevoerd door onze eigen tekenaar. Zo houden we de lijnen kort.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u bouwplannen of zoekt u een elektrotechnisch specialist die in het onderhoud van uw installatie kan voorzien? Neem contact op met Chris van Ee om een afspraak te maken.